Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömsonett IX: ljushuvud

 

Jag vet ett ljushuvud som inspekterat

mitt själ och hjärna in till minsta cell

min tanke, min pupill och fontanell

allt har han med stor omsorg dissekerat

 

Han har förtjänat en stor jävla smäll

för allt mitt som han bara annekterat

jag trodde det var tryggt barrikaderat

och snubben verkade ju riktigt snäll

 

 

Vi gick ju arm i arm nyss, i en dröm

han spydde lite, såg jag, i ett hörn

och farsan sa att han var ganska söt

 

men dottern var försiktig med beröm

hon nita han med blicken, som en örn

hans puss var ytlig, blyg och ack så blöt

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X