Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fun fact: jag går på D-vitamin likt alla nocturna väsen




LSD (Låt Solen Dominera)

~¤~

Energier strömmar ur mina fingertoppar

jag kan se naglarna växa framför mina ögon

på mina pianohänder som om Liszts hand vidrörde min


jag tror det är sant att alla kroppar har ämnen som utlöses vid olika känsloflöden

frigörs vid vissa händelser

utmynnar i etern

emanerar i världsalltets akasha

i hitintills osynliga nya planeter

i en ny era av Aquarius

"let he sunshine in

 let the sun shine in"

LPWJ 09/02/10

 

HAIR Aquarius/Let the Sunshine in (1969)
http://www.youtube.com/watch?v=57ax_8CIqg4




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-09 23:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med thyra här
2010-02-10

  thyra
Viktigt med positivism och solskenets värme!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP