Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde beröra mig

och kom sa du
tittade mig i ögonen

och vi dansade
i en annan takt

på den tiden kunde du
beröra mig utan att
jag såg dig

vi anade och dansade
I vår världs ände

smakade annorlunda
sojaglassen med mocka

smaken finns inte längre
i den här världens mindre

ska vi minnas vilka vi är
när vi skalar av träd

och barken som faller
är våra tårar som når

marken och skapar
ett lyckligt minne





Fri vers av virre
Läst 373 gånger
Utvald text
Publicerad 2010-02-10 10:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superbt!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

virre