Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv tar slut


\"Förbannelse\"
skrek han över taken
under vilka
hans grannar bodde på hög
\"Åt helvete
med hela fanskapet\"
fortsatte han
med blicken
trasigt ensam

När han
på morgonen
hittades
i en blodpöl
på gården
konstaterades
att han var en märklig typ




Fri vers av Lénon
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-10-31 08:43



Bookmark and Share


  Smultris
*Tycker om*

Du skriver så innerligt, berörande.....
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lénon