Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du behövde inte

 

 

det fanns inget tvunget
över kramen jag fick

du liksom bara höll om mig
i några sekunder

de sekunderna ska jag spara
i mitt röriga minne




Fri vers av Jojo
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-10 16:06



Bookmark and Share


    Mejja
Tror att du behöver många kramar. Hoppas att personen i fråga finns där - nära
Fint skrivet med känslan närvarande
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo