Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta mig till normal


Attentionwhore

Vi skriver om fjärilar i magen
och knivar i bröstet
Glädjen och smärtan
graderna
på topp
på botten
måste ut
måste få förklaras

Och i stadiet där mitt emellan
så lever vi mest
är fokuserad på världen omkring
vi behöver inte förklara
nu har vi har koll
och nu är vi okej

Men så snubblar vi och
nu handlar det om
oss oss oss
Det är inte längre världen

Knivar i bröstet
och tröttsamma nätter
ensam i världen
och
ja
vi har hört det nu

Uppmärksamheten
börjar rinna ut
och vi vrider oss i oro
och i någon slags paranoid
existens
Vi måste få förklara

Fjärilar i magen
Åh va livet är härligt
Lyckligast i världen
och
ja
vi har hört det nu

Uppmärksamheten
vart än vi vänder oss
och vi vrider oss i kärlek
i någon odödlig
existens
Vi måste få förklara

Jag är trött
på behovet
av att bli sedd
Jag är trött på
att få för mig att jag är ensam
fastän jag kollar i väggen
och bakom
står alla som jag tycker så mycket om

Jag är trött
på begäret i mig
att vilja ha någon
att behöva någon
som talar om
att jag är bra

Allt är ju egentligen
ganska bra




Fri vers av Pyrén
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra, det är lätt att få för sig att alla jämt ska bry sig om bara mig mig mig
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén