Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ps 1, Jer 17


orubblig böjer jag mig under stormar


Ett träd vid vatten
är jag lik
söker sig djupt
sträcker sig högt

du är saven som stiger
daggen som faller
vinden som smeker
solen som föder

doftande grönska
honungsfrukter

och fåglar som bygger bon




Fri vers av rebecca d
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-11 09:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så vackert du beskriver kärleken i denna dikt. Gillar denna mycket.
2010-02-11

  Fredrik Stillesjö
Hej rebecca!

Återkommer ofta själv den den här poetiska bilden du tecknar. Bra, tycker Fredrik
2010-02-11

  Bibbi VIP
Suverän.
Applåd och bokmärke.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d