Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och varför fortsätter en skriva egentligen... )


kring samtalet

jag vet att
du ser mig
med ett öga

som längtar
på golvet rör
sig våra tankar

och kring kärleks
samtalet går vi
som kring heta
grytor




Fri vers av virre
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre