Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av egen skapelse

Dansar, dansar
där du inte kan
se mig i ögonen

där kan jag leva
som den jag
i hjärtat är

där kan ingen
nå fram till mig
och jag kan vara

och när du väntar
på att röra vid mig
skapar jag något
som smakar annorlunda

att det är ett drömskt
himmelsrike av min
egen skapelse




Fri vers av virre
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre