Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår in de sköraste drömmarna

Jag ska slå in dem
varsamt under florstunn silkestråd
jag skall röra dem som
om jag rörde fjärilsvingar

dina sköraste drömmar
vill jag alltid
likt snö vara ömmast mot

Jag skall lägga dem
i pärlors glans
spara dem i havets droppar
ömsint älska dem
som du

dina sköraste drömmar
vill jag alltid
röra varsammast
likt vinden mot
en sårad själ

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~