Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur minnernas arkiv...


FAMILJEN ÅKER PÅ HÖSTMARKNAD




Lillflickans familj gör sig redo att åka till marknaden


familjen väntar tillökning ganska snart


mammas mage är stor som en boll



lillflickans pappa har ännu ingen bil


utan det skulle åkas motorcykel till marknaden



Lilltösen var nyss fem år fyllda


men minns att det var lite trångt



När motorcykelfamiljen kommer till stan


blir de stoppade av polisen



Polismannen försökte vara sträng


och påtalade att det nog lite överlastat


men brast i skratt och tyckte att



pappa ska köra försiktigt



med sin dyrbara last





Fri vers av arja savela
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 22:37



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
SÅ fint berättat, om egna upplevelser, från fina och glada minnen! APPLÅD!!
2010-02-21

  Monika A Mirsch VIP
goda minnen du berättar om - bra!
2010-02-12

  Lavinia Röd
Fin berättelse!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela