Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt och uppriktigt. Kanske naivt, men dock jag.




På väg mot damen i rött.

Den dagen

ska mina ögon vara klara som bäckens vatten

ingen dimmridå, ingen smärttröskel skall finnas kvar att stiga över...

Den dagen

ska mina läppar vara mjuka och inte frasiga som nu.

Då har jag lämnat de spända axlarna till det förgångna,

och minnena av det plågsamma förflutna,

endast en visdom.

Den dagen jag dansar till Lady in Red

med mannen som stulit mitt hjärta forever

den dagen

ska jag vara fullkomligt närvarande

och fri...

 




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta