Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag äter lava

Jag är minsann bra jag med
Även fast min koncentration
försvinner med den rytmiska basen
Även fast min motivation
aldrig sluta brinna av iver

Jag är en lava-lampa
Jag får många blickar
men inte mer
Så sluta titta
Om det är det ända ni ser

Slå sönder mig
Men gråt inte när jag avgår
Det händer oss alla
När det är dags för förändring
och nya år

Jag är minsann bra jag med
Jag blev en lavasten en gång
Men det var då
Nu brister jag ut i fågelsång
För jag kan äntligen himlen nå




Fri vers av C.D.A.H
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 14:26



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Om någon skulle fråga mig hur man ska använda metaforer för att det ska låta bra.. Då skulle jag visa dem din dikt <3
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H