Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trivs här!


Alby by

Där var han
där, vid en flicka
skuggan av en man
jag blir så nervös att jag får hicka

Där stod jag
försökte låta bli
men sneglade ändå
ville ha ett "oss" ett "vi"

Tänka sig
nu är jag här
kärleken som var ny
här har den växt och knakat
som en buske fylld av goda bär
här i Alby by




Fri vers av C.D.A.H
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-07 18:01



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Du är den enda jag vet som lyckats skriva ner i ord, den där känslan när man är nykär. Ditt bubblande jag speglas så tydligt i dina texter och det gör mig glad :) Jättebra!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H