Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pioner plus praktiska paradiset

På paradisets port;
pinnar paralyseras


Pannan penetreras
påfrestande...
Piskan plyr
psykisk problematik

Pricka problemen på pengafronten;
Plånböcker..
Plus poeternas poesi
Plus publiken
Plus praktiken

Pippi på planeten
Prisa poeter!



Praktiska pioner
plus paradis










Fri vers av C.D.A.H
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-12 17:38



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Pillipjuskande perfekt!


Helt underbart! Du väver in den där lilla satiren jag tycker så mycket om utan att någon gång bli satirisk, utan bara fint analyserande på Pippi Långstrump-nivå. En av de bästa jag läst! :)
2010-07-14

  Emma-Josefin
"Pannan penetreras
påfrestande...
Piskan plyr
psykisk problematik"

Väldigt snyggt! Särskilt ovanstående.
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H