Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Friheten

Förblindade folk
Flugor fiskar fågelbarn
Flygplan förstör
Friheten försvinner

Finn fria främmande färdare!


Finns främlingar?
Fönster fryser fast
för familens förståelse
finns fina främlingar
-Fantastiska fyra för familjen framåt


Förhandsvisa flickans förmåga
Förfärande få förstår
Fötter finner frigolit
Farande förnyelse (feminister) finner flickan
-Flickan förblev fantastisk


Förut fanns frimärken
Frimärken för friheten
Fåglarna
förstår fria färdare, fria farande
-Fåglarna fortsatte flyga för fantasi


Finns fortfarande fria folk?
Finns fåglarnas fågelsång?
Förstår framtidsplanens fruktan frihet?
Färden fortsätter...

Förstår vi fria fantastiska
finns framtidens fina fågelsång




För friheten.








Fri vers av C.D.A.H
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-15 18:44



Bookmark and Share


  Anna*
Fint finurligt fastnade flykten för fågellängtan i fridfull fägring
2010-07-16

  L. a. Lorentzon
Fåglarna får förevigt fortsätta flyga för fantastin. Förstående, fantastiska.

Fick mig nästan att börja gråta
2010-07-16

    ej medlem längre
Fan vad dåliga jag är som inte upptäckte först att nästan alla ord börjar på "F". Jättebra käraste hustru.
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H