Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enstaka ensamma

En ensam
Egentligen en envis
Elektrisk ensam
"Egendomligt, en enastående!"


Ett ess:
ej elit

En egen envisas:
elakt,

ej en elit


Ensamrättens entré
Egentlig ensamhet
envetet ensam

Elektrisk

en ensamboende
eller
en Ensam-varg





Fri vers av C.D.A.H
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-16 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H