Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 gamar vänder sitt huvud mot hallonsnåret. Det sista som finns kvar...


Hallon

Ge mig ett hallon
Det som står på ditt bord
Det som får mig att dregla
som en hund efter blod

Jag kan inte tänka
Jag är nu utan logik
Så rädda din omgivning
undvik skräck och panik

Ge mig ett hallon

Ett bara ett
Det räcker för idag
Då skonar jag dig
i alla fall ett litet tag

Imorgon vill jag ha mer
Mera tuggmotstånd
men idag är jag harmlös
ser nästan ut att ha förstånd



---



Så vad är jag för varelse?
jag liknar en gam
men jag vet det inte själv
ty, jag är alldeles för van
vid att suga ut resurser
som fler än jag behöver
för längesen har jag glömt
att vi alla är systrar och bröder

Sakta men säkert
får jag rättvisan att tyna bort
Men ge mig nu ditt hallon
för det är så jävla gott!




Fri vers av C.D.A.H
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H