Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safecard 0.2

Visst gjorde jag rätt
Än så länge
Snart kommer nya val
men inte än

Jag sitter här i lugnet
men det är inte alls lugnt
Vad är det som tar tid?

Skriver vi exakt det som står
det som finns innuti vårt huvud
Vårat gemensamma sinne
eller vårt eget minne?

Jag har nog gjort fel ibland trots allt
men jag ångrar inget
än tar jag lärdom
Än så länge
är jag evigt fri att välja




Fri vers av C.D.A.H
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H