Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02:27

Nej, nej, '
snälla
låt mig inte vara kvar


låt mig få hälla
i dig mitt svar


förstå att tröttheten
är det enda jag nu har


Ändå bjuder jag varmt farväl
Nu inatt
är jag nästan din träl
jag vill inte höra
om fler av dina gräl

Nej,nej
JA



Natten tar nu över mig




Fri vers av C.D.A.H
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 02:36



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Tror jag ser lite hur du kände när du skrev denna. Jättefin sötnos :)
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H