Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så många gånger har jag varit otrogen mitt hopp om att aldrig, ånyo, tvivla på mina medmänniskor.


otro till en frälst förtröstan

i min själ spelar de charader
de varma

de tillåter mig sitta
om du är borta

de förbjuder all förändring
och jag spelar missdådare

de räcker mig handen
jag förärar dem fingret

utan skäl gör vi
kontrollcirkeln
vanvördad och förgäves




Fri vers (Prosapoesi) av Gravitation
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation