Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klimax i lidande slag

låt bli att se.
de äcklas. känner hur de hatar
vad de upplever.

upplevelsen är en missbildad
skapelse.
en vätskefylld felaktigt utvecklad
förteelse.

ensamheten knullar så skönt att
hela kroppen skälver av
bara total tystnad.

så skönt att de hatar just nu.
de äcklas.
och upplevelsen beviljar frist
med vilken like som helst.




Fri vers av Gravitation
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 19:37



Bookmark and Share


  LassO
svårläst men intressant
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation