Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emellanåt är jag för söt. Du vågar smaka, inte svälja. Så du spottar


Sjukliga men


Du är min känsla
så anmärkbar
men ändå inget annat än ett minne

snälla,
andas lätt på min hals
och distrahera mitt balanssinne

naket sviken
misshandlar mig ensamheten

le sliskigt söta leenden
och förstärk denna ovissheten











viljan att förtära
smaken av passion
gav tills jag stod girig och själlös


ser själv till att jag
i framtiden
står vansklig, skakande, monstruös




Fri vers av Gravitation
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation