Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt tankelös historia


Ett vilt hjärta behöver aldrig veta

svaret på slutet av historien.


Ett vilt hjärta söker liv
där det nästan dör
men ändå lyckas finna
en väg
att överleva.


Där det stormar och blommar
När pollen flyr i vinden.


Som allergi mot normerna
och känslorna där i
som aldrig kan formulera
de rätta orden.

I takt med pulsen.


Ett vilt hjärta behöver inga tankar,
meningar eller bokstäver.


Det hörs som mest
där det förväntas låta minst.
Där det får storma
i ett utrymme som kan vara oändligt.

Och där oändligt
kan bli
till en sekund.


Bara så.
Lyssnar du?


När hela världen stannar
så får det en chans
att aldrig förväntas
leta efter svaret.



För ett vilt hjärta
har det alltid bara funnits
- ett annat vilt hjärta
att storma tillsammans med

i en historia utan slut.




Fri vers av Gravitation
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-10 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation