Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningar

och jag firar
den här verkligheten
med att

inte bli förstådd
för vad jag menar

personer utan
kontakt med världen
smittar fram sin
gråt introducerade
sanning




Fri vers av virre
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre