Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlig tår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här sitter jag ensam

väver mina bokstäver

endast

till dig

...




Fri vers av issac.a.m
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-13 20:50



Bookmark and Share


  sachie
vackert.
2010-02-14

  Suzy med punkterna
De vackraste ömma...
2010-02-14

  ia VIP
så otroligt vackert med så få ord

innerligt!
2010-02-14

  peter markurth
enkel, mkt bra
2010-02-13

    sunnanvind
Fint ensamhetsljudande bokstäver...
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m