Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låg vaken under stjärnorna jag med

Jag har också legat vaken under
månvita nätter
och undrat huruvida jag skulle
kunnat läsa dig som öppna böcker
undrat hur jag skulle
få ditt lås att brytas upp

jag har också legat vaken
under blekvita stjärnor
och svalt min bittra kalk
när ögonen sved av salta tårars kyss

sett hur havet
smeker vassa klippar
silkeslena
hur natten inte skrämmer
vågorna

jag har också skrivit tecken
i sanden
för att kanske havet
skulle föra dem till dig





Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 00:41



Bookmark and Share


  notsomad
vackert och trösterikt
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~