Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger ja




solen, skuggan,
bergen vaknar

brisen ligger morgondrucken



han och ögonblicken
läser av

sjön och regnet



han har ett mått som fångar in mig
gradvis

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 08:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2010-02-17

    ej medlem längre
Jag tycker om hela dikten!

Vacker . . . sista strofen:

"Han har ett mått som fångar in mig
gradvis"


/Ann
2010-02-15

    ej medlem längre
sista strofen tycker jag mycket OM,
jättefin
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin