Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranviks skröna i Limerick




Skuta i kvav

 

 

I Storfadderviken vid Tranvik på Sund
sattes en fraktlös skuta på grund
Man sa 'nog var de en syrlig vind'
men rodnaden på redarens kind
tyder mera på att denne saknade kund




Bunden vers (Limerick) av Björn Donobauer
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men du vad bra Å (på) land.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer