Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingrid


ingrid var rädd
för att gå
på promenad

vårdarna följde med
så hon
inte skulle få för sig nåt

hon tyckte det var pinsamt
att dom hade vita byxor

då ser ju folk
att man är galen

tro mig ingrid

det såg folk
ändå










Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-19 12:08



Bookmark and Share


  arja savela
det var elakt.nästa dag kan det vara du i ingrids ställe.
2010-02-24

  *Camilla*
Jag tycker verkligen denna är perfekt
för jag har läst tre böcker den senaste veckan
som handlar om detta
om folk som inte riktigt är kloka
Sådär så det syns utan personal
Ibland känner man så själv

helt perfekt!

-camilla
2010-02-19

    Max Poisé
Lite bitterljuv är den!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP