Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på annat


men det är bara
i brist på annat

bara idag

och igår

och några dagar
dessförinnan

JAG vet
om nån
vad öl kan ställa till med

därför dricker jag
bara måttligt
om det är fest
om jag har tråkigt
känner mig ensam
inte kan sova

eller
i brist

på annat










Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 13:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Salute!!
2010-04-11

  Nina Nightwish
Uppriktig text, bra skrivet som vanligt:)
2010-04-11

  peter markurth
bra
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP