Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandborsten


jag måste bara fråga
jag skulle ju hämta posten
vem har 45 i skor?
och vems är tandborsten?

förresten, svara inte
jag vill ändå inte veta
men jag undrar bara
när du började leta

var det innan eller efter
du lämnade mig och drog?
trasig, naken
när du till slut fått nog

är han snyggare än mig?
bättre i sängen?
troligtvis båda, men jag kanske
hade vunnit i längden...

vem vet?











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-13 21:44



Bookmark and Share


  walborg
Du hade absolut varit bättre i längden!!
2010-03-18

  firefire
bra skrivet om att vilja och samtidigt inte vilja veta..ja vem vet...
2010-03-18

  malin...
Staffan, shit. Precis sådär välavvägt lugnt men ändå desperat ilsket som jag försökt att skriva om en likande situation. Du lyckas ju bara så mycket bättre. Grymt snyggt!!
2010-03-14

  Svartsilver
jag blir ju liksom lack ....fattar inte personen att diktjaget är en grym snubbe.
2010-03-13

  Emme VIP
Väldigt bra!
2010-03-13

  sellout
instämmer med föregående talare. gillar skildringen, bra:)
2010-03-13

  peter markurth
bra skildring
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP