Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssens lidelse






Kyssens lidelse i det tomma,
med en längtan så stor.

Där önskan blir som en illusion,
med hoppet så tungt i själen.

Kom, kom tag min hand, snälla,
mitt hjärta brinner,
av all varm kärlek din hand förmedlar.




Fri vers av JLindh
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 22:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Stark längtan, vemodsvacker poesi. Gillar skarpt:-))
2010-10-15

  L.byström
vacker!
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh