Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRUKEN EFTER TVÄTT

En inte alltför vemodig dag som denna
när Kung Bores mästerkattkliv
gör sig påminda
Då finns det många ting
Många valörer
Och framförallt trivialiteter
att ödsla sin energi på

Vad det finns för saker?
Jo

Det är väl upp till var och
Jag vet inte

Man kan väl till exempel…?
Få se nu…

Ta reda på mer om
Kärleken
Förlåtelsen
Gud
och hans löften

Man kan bry sig om
Andra
Din älskade
Naturen
Söka skydd i en kula i skogen

Förresten så kan man stryka
För det bästa jag vet är när
min skjorta
är struken efter tvätt




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-13 23:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"When I´m watchin´ my tv and that man comes on to tell me how white my shirts can be..."

Det besynnerliga är att vi har en tendens att transformera det triviala och perifera till det centrala och primära.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar