Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vi gjorde då...

strunta i alla andra

gå mot mig
ge mig en kram
kyss mig i pannan
och bara krama mig

det är det bästa med dig
man behöver bara vara
inte säga ett ljud
för du vet, och förstår

bara lägg din arm om mig
bjud mig på en bio
våga visa

snälla bara va hos mig
och håll om mig när jag sover



som vi gjorde då...




Fri vers av ms Piggy
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-02-14 03:29



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fint..
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy