Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord!

lymlar och mymlor
vittror och korrar
osynliga barn flyger utan lystnad
dolda bland fyrens skuggväsen
hur kan man vara lycklig i tystnad!
när duniga unga lyfta ur gräsen
ge mig ord att skrika!
att skratta
ge mig hav att gråta
så ska jag visa dig
att tala är guld




Fri vers (Fri form) av Ran VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP