Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickstopp

Jag tappar mina fingrar de faller av vad gör du med mig där hav och speglar inte rymmer mig längre i splitter och spolad ut till havs till havs går trålkastare ögonkastare jag fastnar i ljuset lelös lemlös förtappad jag faller samman framför dig när du ser mig vet jag inte vart jag är längre hur uppdämt nerfallen men vilken extas jag tappar mina fingrar så känns det när du ser mig.




Fri vers (Fri form) av Ran VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP