Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLFLICKAN BLIR TONÅRING




Lillflickan och hennes kompis brukade leka Tarzan


vid en stor snedvuxen björk



Björken växte på stranden till älven


som flyter förbi lillflickans hem



En dag kom flickan hem från skolan och



Trädet var borta



Elverket hade sågat ner det


flickan var förtvivlad och arg



Hela sagolandet rasade samman


Lillflickan var stor nog att ta upp kampen



Det var ju hennes träd någon idiot hade fällt


då säger pappan att flickan får pengarna


han hade fått i ersättning



Jippii det lät väldigt bra


Nästa lördag tog tjejen bussen till stan



Hon köpte en kassettbandspelare


och hoppade in i hårdrockens värld


Lillflickan hade blivit en tuff tonåring




Fri vers av arja savela
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-14 16:15



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej arja!

Den här texten rymmer mycket om mänsklig sorg,och mognad. Mycket bra faktiskt. Hälsar Fredrik
2010-02-23

  Eaglemountains VIP
Underbart berättat, min vän! APPLÅD!
2010-02-21

  Monika A Mirsch VIP
det var en resa som heter duga - bra!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela