Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en kvinna som kan inte glömmas..du är glädjen som kommer ifrån kvinnlighets föremål..och månen som droppar gnistor...




Brinnande kärlek

 

 

 

På alla hjärtansdag
skickar jag en röd ros
som representerar mig i kärleks dag

en röd ros
som smälter frosten i våra dagar
för rosor är kärleks ambassadörer
i längtans monarki


På alla hjärtans dag
kan jag med en kyss
klä historien på mina fingrar
och radera tiden

På alla hjärtans dag
ska alltid
segla som Christofer Colombus
tills jag når de eviga känslor
känslor av trygghet

På alla hjärtans dag
ska alltid vara förälskad i dig
tills jag ser mina skepp ankrar i porten av kärlekens vener

På alla hjärtans dag
ska jag alltid vara lojal mot din kärlek
ska alltid dansa på dina eldslågor

På alla hjärtans dag
ska skicka till dig
ett rosigt kort
skriver i det allt jag önskar


skriver

om längtan
som sprider sig som eld genom mina artärer och vener
Om kärleken som svider i hela min kropp

om kärleken

som slaktar mig
från åder till.... åder

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 388 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-14 19:43



Bookmark and Share


  aol
underbart
2010-02-18

  kärleks ängel
underbart
2010-02-14

  firefire
du vet hur man tinar ett fruset hjärta,vilka ord,vilken poesi,skönt att läsa mjukt och lugnt men ändå eldiga flammande rader från dig i motsats till allt kallt och hårt..
2010-02-14

  Suzy med punkterna
Vackert om kärlekens röda rosor, om livets längtan, om ...
2010-02-14

  KristinaE
.. orden ljuder genom väggar av stål - kärlekens värme smälter dess yta - tänker att dina rader handlar om kärlek som ger människan värme till sin längtans drömmar.
2010-02-14

  peter markurth
stark
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m