Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTT

Att vara trött
En tuggummiklibbande seghet
Huvudet tungt
ögonlocksjalusi

I stället för att vara en
Very Important Person
så är man någonstans
Vilse I Pannkakan

Osammanhängande dravel
mumla nåt om att måste laga
den trasiga brevlådan eller så

Att vara trött är nog
att snacka på bara
fragmentariskt
å en massa mycket
utan att egentligen
få någonting sagt

-Om det är vettigt det jag säger?
-Ja visst!!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar