Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blommar ur frosten i afton

Det blommar ett träd under snötäckta stjärnor
ett träd som ett leende av längtans ögon
det blommar ett träd under
havets is
där aldrig någon satt sin fot i spåren
av igår

det sås en längtan i detta nu
i öknens vilda timmar
för att gro i styrkans famn
i framtids vackra andetag

det blommar ett träd under snötäckta stjärnor
ett träd av det varmaste rötter
utsprunget ur jordens viskningar

så jag ger dig min längtan
i frön med vindens andetag
för att så dem under tröstens rötter

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 23:07



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så vacker o berörande...
2010-02-16

  Michaela Dutius
Vacker och drömmande...sirlig som en gammaldags präntad rad
2010-02-15

  walborg
Så tillitsfullt och vackert!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~