Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBEROENDE

Det behövs
definitivt en viss
omstrukturering
i mitt sinne
handlande
och vokabulär

Jag har inte påstått det
Äktenskapet kräver det

Hur skulle det se ut
om man vill va
oberoende?

OBEROENDE
Vilket stolt ord
egentligen
OBEROENDE
Det ska sållas
bort från min
vokabulär

Äktenskap är
Team-work
Co-operation
Samarbete
Att jobba med
varandra
och inte emot
varann

Med-Mot

Man ska jobba med varann
imot ett mål
och emot någon som är
destruktiv

Djävulen är ingen att lita på
Han vill få folk att
tro att han inte
existerar
Och har han kommit så långt
då kan han arbeta
utan friktioner

Lyckliga äktenskap
som står för andra
värderingar
hatar han

HATA HATA

Dessa är fiender
och gör motstånd
och kan ödelägga
hans verk

-"Ängelplågeri" säger du

- Änglaskyddsföreningen
Lucifers Vänner
tag er samman
Förstå
Hajja
Låt polletten ramla ner
Ity tiden är kort
Huvudet på ormen
skall krossas
Nyckeln till Hades
är i rätta händer nu
Händer ärriga av spikar

Ni kallar oss fools
Men jag undrar
vilka som verkligen är
fools

Vem är VÄG SANNING och LIV?
Och vem är FÖRDÄRV LÖGN och DÖD?

- Välj själv, you fool!






Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar