Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara, en liten stund är allt jag kräver.

Varför ska jag, en ensamvarg, behöva vara social?

Låt mig vara!

Jag vill vara ifred!

Detta vill jag skrika.

Jag förbannar mitt samvete,

till den dag

då min inre djävul tar vad han vill ha.




Fri vers av Katten
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-15 00:37



Bookmark and Share


  oMareld
den frågan ställer jag ofta också :)


Mitt enda råd: Gör det din själ och ditt hjärta vill
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten