Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta inte på mig. Prata inte med mig.

Man brukar säga,

Ensam är stark.

Men jag är varken ensam eller stark.

Men viljan finns,

och viljan ska segra.

Kanske inte idag,

kanske inte imorn.

Men

Snart.




Fri vers av Katten
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensam är stark.
Starkt. Och kallt.
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten