Läs mer på http://vanmakten.se

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur boken "Vanmakten"
Läs mer på http://vanmakten.se




Flickan med de skimrande händerna

Du visste det redan då

att du hade gåvan gåvan att se

 

Du blundar för realiteterna

ser möjligheter

hoppas

ber och älskar

 

 

Men när ödestjärnors klagosånger

når ner genom alla filter

och skapar en droppe

i regnbågshinnans färg

 

 

då vill jag be dig:

 

stäng dina öron

slut ditt sinne

 

 

Stjärnor är förvisade barn

slängda i en kall rymd

du kan inte rädda dem     




Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-15 08:59



Bookmark and Share


  walborg
Fin dikt om att vara medveten om sina gåvor, och inte låta dessa gåvor bli en inteckning från behövande utan just en fri gåva.
2010-02-15

  sellout
ååh vad bra..gillar starkt.
2010-02-15

  Gunilla VIP
Ödesmättat,
gripande,
omsluts av en kyla,
"du kan inte rädda dem".

Verkligen talande bild
av vanmakten!
2010-02-15

    sunnanvind
Bokmärker! Applåderar!
2010-02-15

    ej medlem längre
offer? att ge mer än man mäktar med?

bilden med stjärnorna som barn utslängda i det kalla är helt suverän!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken