Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etyd i körsbärsblomningens tid



Jag är en molndansare
Min livsluft är själva växlingen

Du är en vindpust och jag följer
Dina rörelser blir min existens

Jag låter mig ledas
Släpper taget och förförs

Jag är en molndansare
Kort är tiden
Kanske just därför evig




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 12:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker hoppfull poesi
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken