Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 Mars



Luften så stilla
Din hand på min kind
Ögon

Och jag kände att nu vänder det
Våren kommer
vintern ger vika

Även om det snöar just idag
vet jag

och det räcker




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har bättre känsla med lyrik än med bildkonst fick jag nyss se.
2018-03-14

  Lena Själsöga Keijser
ömsint
vacker

tycker om känslan du skänker
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken