Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling2


Haiku Advent


Jag är inslagen
Min advent är väntans tid
Han hör väl av sig?




Bunden vers (Haiku) av Hannadraken
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-16 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken