Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han fyller i



Han fyller i
Sin poesi
Sina verser med tomma ord
Perser och barnamord
Sorg och bedrövelse

Är det som skrivs så lätt och slätt
Mer än rätt och skrivarsprätt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO