Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FELSÖKARE

Jag verkar att
dela mitt liv
med en hoper
felsökare

En felsökare är
en såndär som
alltid hittar nåt
Alltid
Aldrig missar felsökaren nåt
Aldrig
Han eller Hon
får alltid sitt scoop
sin Hit
sitt förstaside stoff

Lustigt egentligen
vad mycket fel man har
Otroligt
Svulstigt

Ååh vad Dom njuter
Och vad rättfärdiga Dom är sen
Dom har gjort Gud
en ”Big Favour”

Pekar på en med sitt
pekfinger
men tänker inte
att dom i samma stund
vinklar tummen
mot Gud
Och vad får dom?
Jo tredubbelt tebaks

Ni felsökare
tala istället om vad vi har
Allt det goda
Bygg opp
Bygg opp
Det vinner DU på
Jag vill inte ha ditt pekfinger
Men jag vill ha din hand

-Ta mej i hand
-Låtom oss skaka kardor
Bygg opp




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min erfarenhet är att de värsta felsökarna här är icke-kristna.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar